July 8, 2009

Minu Austraalia reis on siiani olnud nagu üks suur kokandustrip. Minu suureks lemmikuks on kujunenud hiina köök ja ma loodan tõsiselt, et meil Tallinnas ka häid hiina söögikohti on! Noh ja üleeile sõime õhtusöögi kõrvale krabikrõpse, täna hommikusöögiks (kuri)kuulsat Vegemite'i, mis muideks ei olnudki nii halb nagu räägitakse. Tegelikult oli see kohe väga hea, selline mõnus ja soolane! Ja need on vaid mõned uued maitseelamused.

Tänase päeva algus oli eriti jube, eksisin ära ja otsisin kesklinnas õiget kohta üle tunni. Ja see isegi polnud veel kõik! Tegelikult sain hiljem oma rahu tagasi ja mõistsin, et kui praegu kõik läheks väga kergelt, siis ei oskaks ma siinset aega ja kogemust üldse hinnata. Vahel on kõige halvem asi, mis sinuga juhtuda võib, see, kui kõik eriti kergelt ja kiirelt läheb.

Just rongi pealt maha tulnud ja "koju" tagasi jalutades nägin teepervel vähemalt kümmet känguru. Enamik lebotasid ja nautisid niisama päeva, üks askeldas suure palmi all. Ja nii edasi. Ja üks hull eestlane seisis rohelise ala veerel ja klõpsis pilte teha.

No comments:

Post a Comment