June 23, 2009

Päev 3

Esimest korda sain väljapoole Põhja-Perthist. Isegi väljapoole Perthist. Sõitsime lihtsalt natuke asju ajama ja tegelikult läks see üsna ruttu. Perthi puhul on naljakas see, et ükskõik kas sa oled kesklinnas või kuskil suburb'ides või üldse linnapiirist väljas, näeb kõik ühesugune välja. Samasugused väikesed madalad majad üsna tihedalt üksteise järel. Aga rohelist on ka palju ja siin on väga ilus.

Jätkus minu austraaliastumine. Lisaks Austraalia numbrile tekitasin endale ka austraalia pangakonto. Ja siis juhtus midagi sensatsioonilist. Mind räägiti ära proovima sushit. Okei, no tegelikult kana ja juurvilja sushit. Ja see oli väga hea!

Lõunat sõime koos Rene ja Caytliniga. Nando's seekord. Kana. Ja siis läksime Timezone'i. See on selline kahekorruseline koht, kus saab videomänge mängida. Ostsime Family Packi ja saime seal tund aega olla. Ja oi kui lahe see oli! Päris palju nalja sai ja mängud olid ka head. Lõpuks tuli välja, et osade pealt sai mingeid punkte ja nende eest said auhinna valida. Ma võtsin ühed mängukaardid. Ei, mitte tavalised. Hiiigelsuured mängukaardid. Need näevad nii naljakad välja! Aa ja õhtu lõppes sama seltskonna ja Transformersiga. Mnjah, tuli välja, et mu lemmikfilmi kohale see ei kandideeri!

No comments:

Post a Comment