May 7, 2009

Kuidas stressist vabaneda

5 järeleproovitud võimalust stressist vabanemiseks:

1. Põleta massiliselt viirukeid, kuni su ema tuleb mureliku näoga ukse taha ja püüab ääri-veeri uurida, kas sa oled kanepit (või midagi hullemat) suitsetama hakanud.
2. Tee savimaski (kui võimalik, siis koos kurgilõikudega) ja ehmata oma nooremat venda, sellisena vaikselt tema kõrvale ilmudes. Töötab eriti hästi õhtustel aegadel.
3. Loe head raamatut päikese käes oma aias. Aia puudumisel sobib ka aknalaud, jalgu aknast alla kõõlutades. Naabrite möödumisel pista ka pea aknast välja ja hõika neile õnnelikult mõni sõbralik tervitussõna. PS! Allakukkumine võib ühel hetkel muutuda vägagi reaalseks, nii et tuleb tavalisest natuke rohkem paigal püsida.
4. Võistle ülevalt naabriga muusika kuulamises. Kui tema tuleb koju öösel kell 3 ja hakkab vaibakloppimismuusikat kuulama, siis ärka üles hommikul kell 9 ja pane klassikaline muusika peale. (Loomulikult mitte sellepärast, et tema öösel nii tegi.)
5. Mine välja rulluisutama ja leia eriti tobe variant kukkumiseks just sel hetkel, kui keegi sinu kõrval on. Siinkohal tulebki erilist rõhku pöörata just ajastusele!

No comments:

Post a Comment