November 2, 2016

Tali tuli!

Talvised tubased rõõmud - Ellu esimene maal


Nii mõnus oli täna hommikul ärgata, teades juba enne aknast välja vaatamist ilmateate ja kahtlase valguse järgi, et ilmselt on lumi maas. Ja seekord õnneks pikemalt kui mõned tunnid. :)

Tunnen sellise ilmaga alati energia ja positiivsuse sööstu. Nii ilus! Seega pakkisime end kohe pärast hommikuputru kokku ja läksime õue lund avastama ja edasi ka eksprompt võimlemistundi. Õnneks oli kohti.

Aga lähenev talv ilmutab end (kahjuks!) ka ühe teise märgiga. Nimelt kellakeeramisega. Ma ei tea, kuidas teil, aga meid mõjutas see seekord kohe väga. Ellu on viimasel ajal hakanud väga vara ärkama, nii 5-6 paiku. Iga kord kui ta varem ärkama hakkab, mõtlen ma, et enam hullemaks ei saa minna ja et enne oli ikka päris hea. Nii ka seekord.

Nimelt on ta nüüd pärast kellakeeramist ärganud 4-5 vahel, mille kohta ei saa isegi öelda enam vara, sest see on lihtsalt poole öö ajal. Aga pole hullu, loodan, et asi ikka paraneb ka (kunagi...). Ilmselt on asi kikudes ja ühel hetkel peavad need kõik ju ära lõikuma. Ja tegelikult on juba praegu parem, sest kui esimestel päevadel ärkas ta pigem neli kui viis, siis viimastel on äratus üha kella viiele lähemale liikunud. Ja nii vara on iga minutike lisaund arvel.

Mina aga põletan küünlaid, joon oma alkovaba glögi ja naudin seda talvemuinasjuttu ning üha lähenevat jõuluaega. Mõnus! :)

No comments:

Post a Comment